ALBLASSERDAM – In de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 oktober 2019 is een bestuurder tegen geparkeerde auto’s gebotst langs de Oost-Kinderdijk in Alblasserdam. Het betreffende voertuig, vermoedelijk een auto, vloog aan het begin van de nacht uit de bocht, raakte een paaltje en botste tegen een geparkeerde auto. Deze geparkeerde auto, botste vervolgens weer tegen een andere auto. De veroorzaker van het ongeval ging er na de botsing vandoor. De eigenaars van de beschadigde voertuigen komen alsnog graag in contact met de botser om de schade verder af te handelen.

Ook tips en camerabeelden zijn welkom. “De veroorzaker moet zelf ook echt veel schade aan zijn voertuig hebben, want de hele achterkant van mijn auto die op de handrem en in de versnelling stond, is ontzet. Er is een beloning voor degene die weet wie de schade heeft veroorzaakt,” vertelt één van de gedupeerden.

Weet u wie de veroorzaker is? Bent u de veroorzaker of heeft u camerabeelden waarom het beschadigde voertuig te zien is? Neem dan contact op met Alblasserdamsnieuws.nl via 0640092253 of info@alblasserdamsnieuws.nl.