Advertorial
ALBLASSERDAM – Babette Sels (39) uit Alblasserdam is deze maand gestart met haar eigen onderneming: De Taartenmama. Daarmee is voor haar een droom werkelijkheid geworden: een eigen bedrijf in datgene wat al jarenlang haar passie is: het maken van luxe handwerk-taarten en cupcakes. Zeven jaar geleden is Babette hobbymatig gestart met het bakken en decoreren van taarten. Intussen heeft zij alle professionele decoratiecursussen en cursussen op het gebied van hygiëne gevolgd.

Daarnaast houdt ze haar vakkennis op peil door de benodigde cursussen en workshops te volgen. In de loop der jaren zijn steeds meer mensen op de hoogte van de uit de hand gelopen hobby van Babette. Middels sociale media krijgt zij al jaren de nodige lof en klandizie uit de gehele regio.

Vele soorten en maten
Babette biedt verschillende soorten taarten en cupcakes aan. Zij maakt onder meer verjaardagstaarten, maar ook gelegenheidstaarten bij bijvoorbeeld ‘Sweet Sixteen’ en een babyshower. Verder maakt zij kindertaarten en bruidstaarten. Voor ieder wat wils.

Vers gemaakt
De taarten en cupcakes worden naar wens en met de hand vers gemaakt. De klant bepaalt welke smaakvulling er wordt gebruikt en hoe de taart wordt gedecoreerd. Alle taarten zijn door Babette zelf ontworpen, ze maakt geen taarten letterlijk na van een foto. Dit maakt haar taarten uniek.

Bezorgen en afhalen
Het is mogelijk om de bestelde taarten en/of cupcakes af te halen op het adres van De Taartenmama. Tevens is er de mogelijkheid om de bestelling te laten bezorgen, tegen een vergoeding, in de gehele regio. Er wordt gewerkt met aanbetalingen en er is mogelijkheid om te pinnen.

Contact
Bent u enthousiast geraakt en wilt u informatie over de mogelijkheden? Babette is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 op telefoonnummer: 06-30377251. Daarnaast is zij ook bereikbaar middels WhatsApp van 09:00-22:00.

Volg haar ook op:
Facebook: https://www.facebook.com/DeTaartenmama/
Instagram: https://www.instagram.com/detaartenmama/
Twitter: @DeTaartenmama
Website: https://www.detaartenmama.nl/

Deel dit bericht via...