14-jarige jongen wordt aangereden op rotonde in Alblasserdam

ALBLASSERDAM- Een 14-jarige jongen uit Alblasserdam is donderdagochtend 16 mei 2019 aangereden door een automobiliste. De jongen fietste met vrienden naar school. Op de rotonde in de Plantageweg in Alblasserdam ging het mis. Een automobiliste zag de overstekende scholier over het hoofd, waarna een aanrijding volgde. De politie en een ambulance kwamen ter plaatse voor hulp. De tiener is ter plekke behandeld aan de wond aan zijn hand. Een rit naar het ziekenhuis was vooralsnog niet nodig. Zijn beschadigde fiets is door familie meegenomen.

 

 

8 reacties

 1. Waarom altijd daar.Zoveel haast om thuis te komen.En die fietscursus geen slecht idee.Sommige fietsers zijn onvoorspelbaar.Automobilisten ook.Erg onoplettend.

 2. Alblasserdammer.daar gaan we weer .hand uitgestoken op de rotonde ? Hij was al op de rotonde het was het laatste rechte stukje . De mevrouw had ons niet gezien. Onze hand steken wij uit als je rechts af gaat naar Papendrecht. Niet zo snel oordelen .of is u vorige naam dijkbewoner!!internet hooligan .

 3. @ TEUN, doe eens normaal, op de rotonde verplicht RICHTING aan te geven.
  Maar jij rijd zeker op een VARKEN???

 4. @Teuntje Teuntje toch , je reactie zeg al genoeg , een pubertje met een GB en die altijd zijn hand uit steekt ,
  dream on boy !

  @Alblasserdammer , ook op een varken dien je je hand uit te steken als je van richting veranderd en is het beter voor je eigen veiligheid.

  Hoop dat de jonge man snel hersteld is .

 5. Je hoeft geen richting aantegeven als je met de rotonde mee gaat alleen als je er vanaf gaat. kort gezegd alblasserdammer en Dirk zijn beperkte mensen.

 6. Het hand uitsteken heeft niks met de aanrijding te maken, tussen de plek waar je je hand moet uitsteken en waar hij is aangereden zit nog een hele rijbaan tussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *