Advertorial
ALBLASSERDAM – Het gezin Van Drongelen uit Alblasserdam heeft vrijdag 19 mei 2023 de hoofdprijs gewonnen van de jubileumstempelspaaractie van winkelcentrum Makado in Alblasserdam. Het gaat om een midweek weg voor zes personen in een huis op het vakantiepark van Roompotvakanties. “Helemaal leuk! We zijn hier heel blij mee,” vertelde Mandy van Drongelen die net voor de sluiting van de actie haar volle spaarkaart inleverde. De prijs werd vrijdagochtend in het Makado uitgereikt door Marja van Zessen, van DA Drogisterij MOOI Parfumerie van Zessen.

Feest
In de afgelopen zeven weken werden er in elk weekeinde vijf prijzen ter waarde van vijftig euro uitgereikt aan winnaars van de jubileumstempelspaaractie in het Makado. “Het was iedere week weer een feest om ze uit te reiken,” vertelt Marja van de DA. De spaaractie werd in het leven geroepen vanwege het vijftigjarig bestaan van het Alblasserdamse winkelcentrum.

Niet afgelopen
Met het uitreiken van de hoofdprijs, is het spaarfeest echter nog niet afgelopen in het Makado. Er komt namelijk een spaarstempelactie Vaderdag. Ook loopt tot en met vrijdag (vandaag) de moederdagactie waarbij een metamorfose te winnen is.

Vaderdag en barbecuepakket
De vaderdagactie loopt van vrijdag 2 juni tot en met vrijdag 16 juni. Verzamel 4 stempels van verschillende winkels, salons of horecagelegenheden in het winkelcentrum en maak drie keer kans op een luxe barbecuepakket van Slagerij Arie Bakker voor 10 personen, inclusief gebruik van de barbecue. Er is geen minimumbedrag nodig voor je aankoop om de stempels te verzamelen. Spaarkaarten zijn in het winkelcentrum beschikbaar. De stempelkaart van de 50-jaar-Makado-actie kan gebruikt worden, evenals de nieuwe spaarkaart die speciaal ontworpen is voor de moeder- en vaderdagactie. De prijswinnaars stemmen het moment van de BBQ af met Slagerij Arie Bakker op basis van beschikbaarheid.

De volledig ingevulde spaarkaart kan men inleveren op de bekende verzamelpunten:

– Brainwash
– Rienst Gort Optiek
– Da van Zessen MOOI
– Olala Chocola

Vijftig jaar Makado
Het Makado winkelcentrum in Alblasserdam viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Dit gouden jubileum wordt door de winkeliers, salons en horecagelegenheden volop gevierd met diverse (spaar) acties. Maar ook met evenementen. Het Makado meldt: “De feestelijke opening van dit jubileumjaar ligt al achter ons. Koningsdag hebben we extra feestelijk gevierd en april stond in het teken van de goede-doelen-maand, waar veertien goede doelen gebruik van hebben gemaakt.

Het Makado in Alblasserdam pakt vaker groot uit met acties voor het publiek, zoals te zien is in deze Klaroen-editie van 1980.

Boekenmarkt en bingo
Op zaterdag 8 juli is er weer een ‘ouderwetse’ boekenmarkt en op 6 oktober staat er een feestelijke bingo op de evenementenkalender.

Wie tijdens de boekenmarkt een kraam wil huren, kan hiervoor mailen naar [email protected].

Nieuwe verhalen
Verder wordt er teruggeblikt op de afgelopen vijftig jaar met een tentoonstelling in het najaar. En met interviews van de winkeliers van het eerste uur. In opdracht van de winkeliersvereniging interviewt Alblasserdamsnieuws.nl de winkeliers en tekent hun verhalen op. In de afgelopen week ging het het verhaal over De Molen en Bibelot online en binnenkort is Gall & Gall, die in het Makado ooit van start ging als FT Drankenservice, aan de beurt.

Website en sociale media
Volg het Makado winkelcentrum op Facebook en Instagram op check de website voor alle actuele informatie over acties en evenementen.

Mandy en Gerard van Drongelen, samen met hun kinderen Evi en Fay. Rechts op de foto staat Marja van Zessen van de DA.

Hieronder staan foto’s van een deel van de winnaars van de actie in de afgelopen 7 weken.

Deel dit bericht via...