Update: Let op: er is geen kleding meer nodig. Een update volgt zsm.
ALBLASSERDAM -Naar aanleiding van de aardbevingen in Turkije is de Yunus Emre Moskee Alblasserdam een inzamelingsactie begonnen voor de slachtoffers in het gebied. Er worden kleding, slaapzakken, verzorgingsartikelen, zaklampen en meer ingezameld. Mensen kunnen tot en met zondag 12 februari 2023 hun spullen inleveren bij de moskee aan de Anjerstraat in Alblasserdam. Ook kan er geld gedoneerd worden. Hieronder een lijst met spullen die nodig zijn en een betaallink.

ER IS BEHOEFTE AAN:
• (WINTER) KLEDING: Jassen, truien, broeken, sokken, handschoenen, ondergoed, sjalen, mutsen, handschoenen, thermokleding, schoenen, laarzen etc. etc.
• BABY-/KINDER SPULLEN: Alle soorten (winter) kleding, luiers etc.
• OVERIGE BENODIGDHEDEN: Zaklampen, batterijen en alle soorten verzorgingsartikelen
• Slaapzakken, dekens, kussens, lakens etc.
De goederen kunnen tot en met zondag (12-02-2023) ingeleverd worden bij de Yunus Emre Moskee aan de Anjerstraat 2, Alblasserdam
GELD DONEREN
Naast de inzamelingsactie is er ook de mogelijkheid om geld te doneren. Hiermee zullen hulppakketten aangeschaft worden en overgedragen worden aan officiële hulporganisaties.
BETAALMOGELIJKHEDEN
İDEAL: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/…
OVERSCHRIJVING: NL89 RABO 0154361828 (o.v.v. donatie aardbeving Turkije)

Kleding graag nieuw of bijna nieuw.

Inleveren kan tot in laat in de avonden.

De aardbeving in het zuiden van Turkije en het noorden van Syrië is er een van ongekende omvang, zo melden experts. Het dodental als gevolg van de zware aardbeving in Turkije en Syrië is opgelopen tot ongeveer 3600. In Turkije zijn volgens de rampenbestrijdingsdienst zeker 2316 mensen om het leven gekomen. Er zijn ruim 13.000 gewonden.

Deel dit bericht via...