ALBLASSERDAM – Zaterdag 26 november 2022 is er weer een werkzaterdagochtend van Stichting De Groene Long in Alblasserdam. Stichtingvoorzitter Nel de Vries vertelt: “Wij werken deze keer in de Griend aan de Blokweerweg.Nu hopen wij dat we met een flinke groep aan de slag kunnen, want zoals je weet: Vele handen maken licht werk. Als aanvulling op onze trouwe vrijwilligers zouden we wel wat nieuwe vrijwilligers er bij willen hebben.”

De Groene Long zorgt voor gereedschap, koffie, thee, koek en een lunch. Nel: “Onze doelstelling is dat het niet alleen gaat om het resultaat, maar ook om de weg daarnaartoe. Namelijk gezellig samen in de natuur werken voor een mooier Alblasserdam.”

De details:

  • Knotzaterdagochtend 26 november 2022
  • Tijd: verzamelen om 8.30 uur
    Werken dan tot 12.30 uur en sluiten af met een lunch
  • Verzamelplaats: bij het bruggetje langs de Blokweerweg te Alblasserdam (tegenover nummer 13)

Aanmelden is verplicht en dit kan via het mailadres: groenelong@hotmail.com.

Foto: archief 2017.