REGIO – Het Crea-team van Inspire2LiveChoir houdt een Sintactie met heel veel lekkers. De opbrengst van deze actie is voor het Prinses Maxima Centrum. Het team Crea, actief tegen kanker is onderdeel van het Inspire2LiveChoir. Het koor dat geld inzamelt voor doelen van de kankerbestrijding. Dit jaar is evenals vorig jaar gekozen voor het Prinses Maxima Centrum en dan specifiek onderzoek naar hersentumoren bij kinderen.

De Sintactie verenigt het nuttige met het aangename want wie lust er nu geen chocola en/of banketstaaf, banketletter. Tasjes met inhoud kunnen besteld worden via koorleden, via de poster of e-mail [email protected].

Er is een tasje met een melk chocoladeletter, speculaas en gevuld speculaas (€ 12,50). Voor de liefhebbers van pure chocolade is er ook tasje maar dan met een pure chocoladeletter, speculaas, gevuld speculaas en een zakje chocolade (16,50). Verder kan een roomboter amandelletter (€ 12,00) worden besteld en/of een roomboter amandelstaaf (€ 7,00). Levering is in de week van 28 november tot uiterlijk 4 december. Wellicht ook een idee voor bedrijven om medewerkers te verrassen met zoveel lekkers.

 

Deel dit bericht via...