ALBLASSERDAM – Fotoclub Alblasserdam houdt op vrijdag 4 november 2022 vanaf 10.00 uur tot en met zaterdag 5 november 16.00 uur een expositie van fotowerk van een aantal leden. De tentoonstelling wordt gehouden op het centrale plein naast het terras van Delifrance in het Makado-winkelcentrum te bereiken via het Wilgenplein of via de ingang aan het Nedersassen in Alblasserdam. De tentoonstelling is te bezoeken op vrijdag 4 november van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 5 november van 09.00 tot 16.00 uur.

Fotoclub Alblasserdam is opgericht in 1969 en heeft momenteel 18 leden die elke veertien dagen bij elkaar komen om met elkaar hun hobby te delen en door onderlinge tips meer plezier aan de fotografie te beleven.

Daarnaast worden eens per maand excursies gemaakt naar fotografisch interessante plekken. De fotoclub staat open voor nieuwe leden, die 2 keer een avond vrijblijvend kunnen komen om de sfeer te proeven. Aanmelden via  info@fcalblasserdam.nl. De fotoclub is ook aangesloten bij de Fotobond (Nederlands Centrum voor Vrije fotografie). Ook wordt regionaal en landelijk met andere fotoclubs samengewerkt en vinden er onderlinge uitwisselingen plaats met andere fotoclubs.

Meer informatie over Fotoclub Alblasserdam is te vinden op de website www.fcalblasserdam.nl .