ALBLASSERDAM – In buurthuis De Pion aan de Waalsmondelaan in Alblasserdam wordt woensdagavond 16 november 2022 een concert gehouden, waar drie leden van de band LEV gaan optreden. LEV is bekend van diverse evenementen, zoals onder meer de New Wineconferentie, Opwekking en Nederland Zingt. Frontman van deze groep is Freek van der Brugge. Hij is ook trainer, coach en spreker, én ambassadeur van Compassion. Tijdens deze concertavond zal de band in verband met de kleine zaal, in klein verband optreden, ook zullen er momenten zijn van meezingen. Er wordt medewerking verleend door een gitarist, pianist en zangeres. In verband met de beperkte ruimte is toegang alléén mogelijk na opgave via de website van de Pion. Zie voor meer informatie www.pion-alblasserdam.nl. Inloop is vanaf 19:30 uur met koffie. De avond start om 20:00 uur. De avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje.