ALBLASSERDAM – In sporthal Molenzicht in Alblasserdam is dinsdag 25 oktober 2022 weer een A-kidz-activiteit gehouden. Dit werd zo’n groot succes, dat het uiteindelijk te druk werd en besloten moest worden geen nieuwe kinderen meer toe te laten in de hal. Verder werden de ouders gevraagd naar buiten te gaan, zodat zoveel mogelijk kinderen van de activiteiten konden genieten. Zo’n 300 kinderen deden mee aan de activiteit, waarbij men op diverse springkussens kon springen en waarbij gevoetbald kon worden. Het is de drukst bezochte A-Kidz ooit. Het contrast met één editie eerder kon daarmee niet groter.

Toen was men vergeten een aankondiging in de media te plaatsen, waardoor er bijna niemand langskwam. Op de dag zelf werd toen nog snel een bericht verspreid, dat kinderen welkom waren om te komen spelen.

De organisatie was ook deze herfstvakantie in handen van JeugdPunt en het ABC-Team. Vanuit Jeugdpunt werden jongeren tussen de 14 en 18 jaar oud ingezet voor de begeleiding van de activiteiten. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement.

Deel dit bericht via...