ALBLASSERDAM / RIDDERKERK – De winkels van bakkerij Van der Waal blijven per direct gesloten. Dat is zaterdag 22 oktober 2022 besloten. Van der Waal, met vestigingen in Alblasserdam, Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht, is deze week failliet verklaard. Het bedrijf kon onder meer de hoge energie -en grondstofprijzen niet meer aan. “Zojuist is besloten dat onze winkels na vandaag gesloten blijven. We willen je namens ons gehele team heel hartelijk bedanken dat je klant bij ons was en/of ons volgde op sociale media,” zo laat Van der Waal via Facebook weten.

Verder is te lezen: “Alle woorden van steun in de winkels en online hebben ons goed gedaan! Achter de schermen wordt er nog hard gewerkt om alles zo goed mogelijk af te ronden met daarin vooral ons team van medewerkers in gedachten. Wie weet wat de toekomst brengt en komen we je wellicht weer tegen in een heel andere situatie. Daarom zeggen we dan ook graag: Bedankt en Tot ziens!”

Eén van de winkels van Bakkerij Van der Waal is gevestigd in het Makado winkelcentrum in Alblasserdam. In het totaal werken er zo’n vijftig mensen bij het bedrijf.

Deel dit bericht via...