Advertorial
ALBLASSERDAM – Steakhouse De Noord op de Dam in Alblasserdam wordt zaterdag 1 oktober 2022 officieel geopend. De snackbar en shoarmazaak zit op de plek waar vroeger Jaffa zat en is in de afgelopen maanden opgeknapt, ingericht en klaargemaakt voor de opening van zaterdag. “We hadden even wat geduld nodig, voordat alle vergunningen er waren, maar zaterdag is het dan zo ver,” vertelt eigenaar Ché Ravenstijn uit Alblasserdam.

Bij Steakhouse De Noord worden allerlei gangbare snackbarproducten verkocht zoals patat en snacks, maar er is ook shoarma, döner, kapsalon en ander Turks eten.

Kwaliteit en prijs
De nieuwe eigenaar wil topkwaliteit gaan leveren en dat tegen normale prijzen. “Dan verdienen we misschien wat minder, maar we verdienen op die manier wel onze klanten. We houden echt goede prijzen aan voor de kwaliteit die we hebben,” vertelt eigenaar Ché.

Vergunning
Omdat het met het verkrijgen van de vergunningen vrij lang duurde, zijn een paar technische zaken nog net niet helemaal geregeld. Zo krijgt het bedrijf binnenkort nog een nieuw telefoonnummer en wordt momenteel de website nog ingericht en klaargemaakt. Toch willen de eigenaar en het personeel niet langer wachten met de opening.

Jaffa
Vanaf april is de zaak verbouwd. De oude eigenaar van Jaffa, komt niet terug, maar de zaak is wel een voortzetting van de oudste shoarmazaak van Alblasserdam, waar ervaren medewerkers aan de slag gaan. Verder wordt er binnenkort ook in Alblasserdam en omgeving eten bezorgd door Steakhouse De Noord.

Openingsactie
Zaterdag 1 oktober gaat de zaak officieel open. Vanaf 13.00 tot 15.00 uur is er een openingsactie en kunnen mensen patat met saus komen kopen voor 2,50 euro.

Openingstijden
De verdere openingstijden worden nog definitief vastgesteld, maar zoals het er nu naar uitziet, is de zaak vanaf ’s ochtends elf tot ’s avonds laat open. In de weekenden, op vrijdag en zaterdag, blijft Steakhouse De Noord open tot 02.00 uur.

Meer informatie is te vinden op www.steakhousedenoord.nl. Daar kan ook eten worden besteld.