ALBLASSERDAM – Een 76-jarige wielrenner uit Hardinxveld-Giessendam is donderdagmiddag 29 september 2022 gewond geraakt aan onder meer zijn been, nadat hij in botsing kwam met een auto. Het ongeval gebeurde in de Polderstraat in Alblasserdam, aan de kant van de Dam. De automobilist wilde keren en zag de fietser over het hoofd. De man op de fiets botste tegen de zijkant van de kerende auto en raakte gewond. Omstanders schoten te hulp en niet veel later kwamen de politie en de ambulancedienst ter plaatse voor verdere hulp. De man die de auto bestuurde, hielp in eerste instantie het slachtoffer, maar sloeg daarna op de vlucht.

De politie heeft inmiddels wel een idee wie de man is en gaat naar hem op zoek. Waarom de man op de vlucht is gegaan, is nog onbekend.

Vrijdag laat de politie weten dat de man nog niet is gevonden / aangehouden. Tips over waar hij is, zijn welkom via het nummer 0900-8844.