ALBLASSERDAM – In de week van 4 tot en met 10 september 2022 zijn de collectanten van KWF met het collectebord met daarop een qr-code langs de deuren geweest in Alblasserdam (of werd een kaartje gegeven met het rekeningnummer van KWF erop). Ook werd dit jaar bij Makado met de qr-code gecollecteerd. “We begrijpen dat niet iedereen via qr-code kan en wil doneren, dus het was best spannend hoe de collecteweek dit jaar zou verlopen. De reacties waren over het algemeen positief. Er waren genoeg mensen die met de mobiele telefoon wilden doneren of het wilden proberen. Dit heeft geresulteerd in een mooie opbrengst van €10.294,15,” vertelt Jessica Panman van KWF.

Jessica vervolgt: “We willen dan ook iedereen bedanken die iets gedoneerd heeft en alle collectanten en wijkhoofden voor hun inzet!
Ook bedanken wij Albert Heijn en Bas van Mourik Bloemen V.O.F. voor het sponsoren van de bedankjes voor de collectanten en wijkhoofden. Wilt u ook doneren aan het KWF ga naar www.kwf.nl. Dankzij uw gift kunnen we onderzoek financieren en doorbraken realiseren. Tegen kanker. Voor het leven.”

Deel dit bericht via...