ALBLASSERDAM – Basisschool Het Palet in Alblasserdam organiseert op vrijdag 30 september 2022 een reünie voor oud-leerlingen en oud-collega’s. Onlangs was het 25 jaar geleden dat de Tienhond en Margrietschool fuseerden tot 1 school: Het Palet. De school bestond eerst uit 2 locaties: de locatie aan de Weversstraat en die aan de Mesdaglaan. In 2002 verhuisde de locatie Weversstraat naar de Parallelweg en werd de openbare basisschool een Brede School, in samenwerking met WASKO kinderopvang. Later werden beide locaties samengevoegd aan de Mesdaglaan, zodat alle kinderen in 1 gebouw les kregen.

Omdat het gebouw aan de Mesdaglaan te klein was en erg oud, werd er een nieuw gebouw neergezet aan de Van Eesterensingel. Bijzonder aan het gebouw is het schoolplein op het dak.  Vanaf die tijd gaat de school verder als Integraal Kind Centrum Het Palet.

Om het 25-jarig bestaan te vieren is er op 30 september een reünie. Deze begint om 19.00 uur en is om 22.00 uur afgelopen. Oud-leerlingen en oud-collega’s kunnen onder een hapje en een drankje bijkletsen met elkaar en het huidige team. Ook zal DJ Gino zorgen voor een gezellige disco en zullen foto’s vertoond worden van de afgelopen jaren.

Het team van IKC Het Palet nodigt alle oud-collega’s en oud-leerlingen van harte uit! Aanmelden kan, liefst vóór 25 september, via het volgende mailadres: hetpaletreunie@gmail.com. Hier kunnen ook foto’s van de afgelopen jaren naartoe gestuurd worden.