NIEUW-LEKKERLAND – Fotoclub Molenwaard bestaat tien jaar en dit wordt gevierd met een wedstrijd. Iedereen kan meedoen. Of de foto’s nu worden gemaakt met een telefoon, compactcamera of professionele camera. Deelnemers worden verdeeld in twee leeftijdscategorieën: kinderen tot 12 jaar en alle leeftijden daarboven. Kinderen kunnen een Nintendo Switch Lite met een spel winnen en voor de volwassen winnaar is er een dinerbon van 150 euro beschikbaar.

Centraal in deze wedstrijd staat de gemeente Molenlanden. Deelnemers kunnen kiezen uit twee thema’s;
1 landschap binnen het gebied van de gemeente Molenlanden
2 wat is voor jou het meest geliefde of unieke plekje in een van de dorpskernen van de gemeente.

Vrij kiezen
De groep kinderen tot 12 jaar kunnen vrij kiezen wat en waar ze iets willen vastleggen. Hoeft dus niet per se in de gemeente Molenlanden maar mag ook een foto van je vakantie zijn.

Tentoonstelling
Uit de ingezonden foto’s zal de jury per thema een 5-tal foto’s nomineren als mogelijke winnaar in deze groep. Dit zal ook gebeuren voor de groep kinderen tot 12 jaar. De genomineerde foto’s worden afgedrukt op een formaat van 40×30 cm en voorzien van een passe partout. Deze foto’s zijn te zien tijdens de jubileumtentoonstelling op 25 en 26 november in het clubgebouw van IJsclub de Molenhoek in Nieuw-Lekkerland.

Winnaars
Op zaterdag 26 november om 11:00 uur worden de winnaars bekend gemaakt door de burgemeester van de gemeente Molenlanden Dhr. T. Segers.

Prijzen
De winnaar in de groep kinderen tot 12 jaar ontvangt een Nintendo Switch Lite met de game Mario Kart. De winnaars van de twee andere groepen ontvangen een dinerbon ter waarde van € 150,00 en een jaar lang gratis lidmaatschap van de fotoclub.

Je foto’s kun je inzenden/uploaden via de website van de fotoclub. www.fotoclubmolenwaard.nl. De uiterste inzenddatum is 15 oktober