ALBLASSERDAM – Een 58-jarige man uit Alblasserdam is zaterdagmiddag 10 september 2022 overleden, nadat hij tijdens het schoonmaken van de dakgoot, van een aanbouw bij een woning viel. Het ongeval gebeurde rond 16.00 uur in de achtertuin van een woning aan De Wervel in Alblasserdam. Het horloge van de man detecteerde de val en belde 112.

Twee ambulances, de Amsterdamse traumahelikopter en de politie werden opgeroepen voor hulp. De helikopter landde in een weiland achter de Vossestaart / De Vang. Omstanders maakten alvast de hekken bij het weiland open en een man heeft met zijn auto het Mobiel Medisch Team (MMT) naar de ongevalslocatie gereden.

Men zette daar alles op alles om het leven van de vijftiger te redden, maar na drie kwartier moest men concluderen dat alle hulp niet meer mocht baten.