Advertorial
ALBLASSERDAM – Aanstaande zaterdag 10 september 2022 is het feest bij kapsalon ’t Kniphuijs op het Raadhuisplein in Alblasserdam. Er wordt gevierd dat de zaak officieel is overgenomen door Deborah Leonard, die al 19 jaar in de zaak werkt. Daarnaast wordt er stilgestaan bij het feit dat Carla van der Wilt, die de zaak jarenlang runde, een stapje terug doet en de salon overdraagt aan Deborah.

Vertrouwd gezicht
De kapsalon is onlangs officieel overgedragen aan Deborah. “Deborah is als leerling bij ons begonnen en inmiddels al 19 jaar een vertrouwd gezicht voor velen van jullie. Deborah wil de salon graag overnemen en daar ben ik erg blij mee. Ik ga een stapje terugdoen, maar blijf wel werkzaam bij ’t Kniphuijs,” zo laat Carla aan de klanten weten. Carla werkt voorlopig nog elke vrijdag in de zaak.

Hapje en drankje
De overname wordt zaterdag 10 september gevierd met een hapje en een drankje. Klanten en ook oud-klanten zijn tussen 16.00 en 20.00 uur van harte welkom in de salon.

Opknapbeurt
De kapsalon is in de afgelopen week nog flink onder handen genomen. De muren zijn geverfd, er zijn plankjes opgehangen aan de muur. “We hebben het wat gezelliger gemaakt. Verder hebben we vanaf nu ook leuke sieraden en tasjes te koop in twee stellingen,” vertelt Deborah.

Vegan
Verder is er een nieuwe haarlijn met producten van Schwarzkopf die ‘vegan’ en dierproefvrij zijn. Het gaat onder meer om shampoo, conditioner en wax.

5 euro korting
De overname van de kapsalon wordt gevierd met een speciale kortingsactie. Tussen 10 september en 24 september 2022 krijgen klanten vijf euro korting per behandeling. Deze korting geldt niet op de kinderkortingdagen.
Meer informatie over ’t Kniphuijs is te vinden op de website van de kapsalon.

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag: 09.00 – 17.30
Woensdag: 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 20.00
Vrijdag 09.00 – 21.00
Zaterdag 08.30 – 14.00