ALBLASSERDAM – Een 18-jarige man uit Alblasserdam is donderdagavond 8 september 2022, rond 19.30 uur, gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Plantageweg / Van Eesterensingel in Alblasserdam. De jongeman fietste over de Van Eesterensingel en werd op de kruising over het hoofd gezien door een vrouw in een kleine grijze auto. Hij kwam na de botsing een stuk verderop terecht en had last van zijn enkels. De automobiliste reed na het ongeval door richting de Dam. De politie is naar haar op zoek.

De gewonde fietser is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Daar zullen onder meer de enkels worden onderzocht. De beschadigde fiets is door een familielid meegenomen.

Tips over de doorgereden automobiliste en camerabeelden vanuit de omgeving zijn welkom bij de politie. Contact leggen met de politie kan via het nummer 0900-8844. Lukt dit niet of is dit niet gewenst, dan is het ook mogelijk de beelden te sturen naar info@alblasserdamsnieuws.nl.