Advertorial
ALBLASSERDAM – Vanaf donderdag 29 september 2022 start in Alblasserdam een Alpha-cursus, verzorgd door de samenwerkende Protestantse Kerk in Nederland (PKN)-gemeenten. Deze Alpha-cursus bestaat uit een aantal avonden, waarin de deelnemers met elkaar op zoek gaan naar antwoorden op levensvragen. Diverse basisbegrippen van het christelijk geloof worden behandeld. “Het is vrijblijvend, gezellig en verrijkend, deelnemers kijken vaak terug op een leerzame periode met goede gesprekken,” melden de organisatoren.

Voor meer informatie en aanmelding kan contact opgenomen worden met het team van Alpha, tel. 06-27113284 of e-mail alpha.alblasserdam@outlook.com.

De gratis cursus start 29 september om 19.30 op Cortgene 8 in Alblasserdam. Houd ook de facebookpagina en instagrampagina in de gaten voor meer informatie. Of kijk op alpha-cursus.nl.