ALBLASSERDAM – Saskia Jongeneel uit Alblasserdam organiseert zaterdag 1 oktober 2022 voor de vijftiende en laatste keer een verwendag voor (ex) kankerpatiënten. Ook eenzame mensen zijn dit jaar welkom. De feestelijke dag wordt gehouden in het ijsclubgebouw aan het Kortland 40A in Alblasserdam. Gratis aanmelden is vanaf heden mogelijk. Er is plaats voor 40 gasten.

Liefde en plezier
Pedicure Saskia van ‘Hair and Feetpleasure’ uit Alblasserdam vindt het mooi geweest. “Ik heb het al die jaren met veel liefde en plezier gedaan en met mij ook alle vrijwilligers die zich ieder jaar weer met veel liefde hebben ingezet. We kunnen terugkijken op een geweldige tijd. Voor mij is het tijd voor nieuwe uitdagingen,” vertelt ze.

Verwendag
De gasten worden zaterdag 1 oktober 2022 ontvangen met koffie en gebak. Vervolgens wordt er bingo gespeeld, waarbij leuke prijzen te winnen zijn en daarna wordt er afgesloten met een etentje. De start is om 11.00 uur en rond 15.00 uur is de verwendag afgelopen.

Sponsors
De dag wordt mogelijk gemaakt door Saskia, de vrijwilligers en sponsors zoals ’t Kaasmes en de IJsclub.

Aanmelden
Mensen die langs willen komen, kunnen telefonisch contact opnemen met Saskia via het nummer 0639194972. Er is plaats voor veertig mensen en vol is vol. Zolang er nog niet volgeboekt is, kan er tot vrijdag 30 september worden aangemeld.