ALBLASSERDAM – Gymnastiekvereniging KDO uit Alblasserdam start zaterdag 10 september 2022 voor de 114e keer met het nieuwe sportseizoen. Dit wordt gedaan met onder meer een recordpoging om met meer dan 114 jongeren en ouderen vijftien minuten lang te laten bewegen op muziek. In sporthal Molenzicht in Alblasserdam wordt om 10.00 uur gestart met ochtendgym. Daarna zijn er diverse demonstraties van de leden, met onder andere turnen, dansen en gymnaestrada-optredens. Publiek is van harte welkom om te komen kijken vanaf de tribune. Voor het publiek is er koffie en zijn er pannenkoeken.

De recordpoging bewegen op muziek start om 11.30 uur in de sporthal. Iedereen mag meedoen.

van 13.30 uur wordt de zaal omgebouwd tot ‘springpaleis’. Kinderen tot acht jaar kunnen springen van 13.30 tot 14.15 uur en kinderen vanaf 8 jaar van 14.15 tot 15.15 uur.