ALBLASSERDAM – Op de A15, net voor de Noordtunnel is zaterdagavond 27 augustus 2022 een auto over de kop gevlogen na een aanrijding. De auto met daarin twee mannen botste achterop een personenauto en sloeg over de kop. De mannen raakten gewond. De bestuurder, een 38-jarige man uit Dordrecht, was onder invloed van alcohol.

Voor de inzittende van de andere auto was veel hulp aanwezig. De brandweer heeft geholpen met het bevrijden van het slachtoffer. De vrouw uit Alblasserdam was bij kennis en is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Haar verwondingen lijken mee te vallen. Tijdens het incident hebben hulpdiensten opgeschaald naar ‘middel hulpverlening’. Het ongeval gebeurde aan de kant van Ridderkerk, op de baan richting Alblasserdam / Gorinchem. De snelweg was volledig dicht.

Pas aan het einde van de avond is de snelweg weer vrijgegeven. Hoeveel alcohol de man exact heeft gedronken, kan de politie nog niet vertellen.

De auto van de Dordtenaar is in beslag genomen door de politie. Waarom dat is, kan een woordvoerster van de politie maandag nog niet vertellen.

Het is de derde keer deze week dat een auto over de kop slaat op de A15 nabij Alblasserdam.

Deel dit bericht via...