ALBLASSERDAM  – Buurtbewoners uit de wijk Alblasserwerf in Alblasserdam hebben zaterdag 27 augustus 2022 postbezorgster Paula Bosveld verrast met een bos bloemen en een envelop met geld. De 63-jarige Alblasserdamse ging zaterdag voor de allerlaatste keer met de post door haar wijk. Jaar in jaar uit ging Paula Bosveld door weer en wind, trap op, trap af langs de bijna 700 woningen.

De bewoners van de Alblasserwerf waren altijd zeer tevreden over het werk van de postbezorgster en toen buurtbewoonster Jessica Slik te horen kreeg dat Paula zou stoppen, riep zij haar buurtgenoten op om met elkaar iets te geven als afscheidscadeau. Daar werd door veel mensen gehoor aan gegeven.

Zaterdag was het zo ver en mocht de 3-jarige Valentina, de dochter van Jessica, namens de hele buurt een verrassing overhandigen. In het bijzijn van de buurtbewoners kreeg Paula een grote bos bloemen en een envelop met daarin ruim 200 euro overhandigd.

Paula bezorgde in de wijk Alblasserwerf zo’n zeven jaar de post en was in het totaal elf jaar lang postbezorgster. Omdat het zwaar werk is om door weer en wind met de post te lopen, besloot Paula de laatste jaren tot aan haar pensioen in de zorg aan de slag te gaan. Ze gaat vanaf volgende maand mensen helpen in het huishouden.

Deel dit bericht via...