NIEUW-LEKKERLAND – Ook dit jaar wordt er in Nieuw-Lekkerland Vakantie Bijbel Week gehouden voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. Deze week wordt gehouden in de laatste week van de schoolvakantie, van 15 – 19 augustus. Hieronder het persbericht van de organisatie.

VBW wijk Dorp
De laatste week van de zomervakantie willen we met de VBW stilstaan bij het thema ‘Koninklijk’. Alle kinderen van 4-12 jaar uit Wijk Dorp zijn van harte welkom. Op maandag, dinsdag en donderdag is het programma van 9.45 tot 12.00 uur. Let wel op, want dit jaar zien we elkaar rond de Dorpskerk, Lekdijk 118. Hier staan grote tenten klaar waarin alle activiteiten plaatsvinden. Het zingen van liederen, luisteren naar Bijbelverhalen en natuurlijk een passende knutselverwerking. Je gaat nooit met lege handen naar huis! Vrijdag vanaf 9.45 uur spelen de jongste kinderen (4-6 jaar) spelletjes bij de tenten. En voor de oudste kinderen (7-12 jaar) is er een uitdagende speurtocht. Heb je er al zin in?  Als laatste zal er vrijdagavond van 19.00 – 20.00 uur de afsluitingsavond zijn in de tenten. Ieder jaar weer een fijn moment om terug te kijken op een mooie week. Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee, want iedereen is welkom op de VBW.

VBW wijk Middelweg
In wijk Middelweg wordt er in en rondom de Rehobothkerk en school de Wegwijzer VBW gehouden met het thema ‘alles andersom’. We starten de week met een feestelijke opening op zaterdag avond 13 augustus om 19 uur op het schoolplein. Zondag avond 14 augustus is er om 19.45 uur een sing-in in de Rehobothkerk. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag wordt er VBW gehouden van 9.15 – 11.45uur in school ‘De Wegwijzer’ (4-6 jaar) en in de Rehobothkerk (7-12jaar). We starten elke ochtend met zingen, kijken naar de sketch en luisteren naar een Bijbelverhaal, daarna gaan we in de tenten knabbelen & babbelen, knutselen of spelletjes doen. Ook voor de tieners hebben we een leuk en uitdagend programma op een hele bijzondere locatie.

“Woensdagochtend zijn er voor alle kinderen spelletjes op het sportveld. De kinderen worden elke ochtend opgehaald, zorg dat je bij de voordeur staat, dan hoor je ons aankomen, pak het touw vast en loop gezellig met ons mee. Vrijdag wordt er als afsluiting van de VBW een poppenvoorstelling gegeven, alle ouders en belangstellenden zijn om 11.30 uur welkom in de Rehobothkerk.  Op zondag ochtend 21 augustus wordt er om 10uur een themadienst gehouden in de Rehobothkerk.”

“Er zijn deze week ook activiteiten voor andere doelgroepen: Zaterdag 13 augustus is er om 14 uur een VBW middag voor anders begaafden. Maandag 15 augustus is er een wandeling voor vrouwen. De wandeling start om 19.30 uur bij de Rehobothkerk. Woensdag avond 17 augustus is er een volleybal toernooi voor de jeugd van 12+ en volwassenen in Kinderdijk. We hopen jullie in deze feestelijke week te ontmoeten. Kijk voor alle informatie op: www.vbw-nieuwlekkerland.nl.”