Advertorial
ALBLASSERDAM – Schoenenwinkel J. van Mourik, bakker J. van der Wegen en Trudy’s Lingerie staan woensdag 27 juli 2022, tijdens de paardenmarkt, met kramen voor hun winkels op de Dam in Alblasserdam. Ilona van Mourik van de schoenenzaak vertelt: “Eindelijk na 3 jaar mogen we de traditie voort zetten en weer genieten van de paardenmarkt. We hopende vertrouwde gezichten weer te zien die dag. Ouderwets gezellig bijkletsen onder genot van een oliebol met een paar nieuwe schoenen en mooie ondermode in de tas. Wij kunnen niet wachten om weer een echte markt te mogen meemaken en staan klaar voor onze klanten. Laten we er een gezellige dag van maken.”

J van der Wegen van 07.00- 13.00 met oliebollen, peperkoek en allerlei lekkernijen.

J van Mourik van 07.00-17.00 start met de tweede ronde van de uitverkoop op woensdag 27 juli. Buiten staan de dames-, heren- en kinderschoenen voor kleine prijzen. En met al het warme weer zijn we de slippers en sandalen ook niet vergeten.

Trudy’s Lingerie van 07.00-17.00 met knallende actieprijzen op bad- en ondermode. Rekken vol aanbiedingen van alle mooie merken.

 

Deel dit bericht via...