ALBLASSERDAM – Van maandag 11 tot en met donderdag 14 juli 2022 vindt in Landvast aan de Haven in Alblasserdam de jaarlijkse VakantieBijbelWeek plaats. Tijdens deze feestweek gaan kinderen dagelijks van 09.30 tot 11.30 uur knutselen en spelletjes doen en vinden er diverse sketches plaats. Verder wordt er elke dag een bijbelverhaal verteld. Het thema dit jaar is ‘Alles andersom’. Iedereen vanaf 4 jaar is welkom. Dinsdag en woensdag van 19.00 tot 21.00 zijn er tieneravonden voor de tieners die te oud zijn voor het ochtendprogramma.

Tijdens de tieneravonden wordt er Bingo gespeeld, wordt er in kleine groepjes een bijbelstudie gedaan en worden er broodjes hamburger en knakworst gegeten bij een kampvuur op het kerkplein van de Grote Kerk aan het Cortgene. Dinsdagavond is er een zeskamp en woensdagavond is er een speurtocht door het dorp.

Slotavond
Donderdagavond 14 juli is er een slotavond. Hiervoor komt er poppentheater naar Landvast. Voor alle geïnteresseerden toegankelijk, van 19.00 tot uiterlijk 20.30 uur.

Welkomstdienst
Zondagochtend 17 juli om 9.30 uur is er ook een speciale welkomstdienst in de Grote Kerk. Tijdens de dienst wordt het themalied gezongen. Na afloop is er koffie, thee en limonade.

Bezoek voor meer informatie én om alvast in de stemming te komen ook de website(www.vbwalblasserdam.nl) en de Facebookpagina. Vragen? Stuur een email naar: vbwalblasserdam@gmail.com