ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse avondvierdaagse is donderdagavond 24 juni 2022 afgesloten met het defilé door het dorp. De ruim 1100 deelnemers verzamelden op het korfbalveld bij CKC Kinderdijk en liepen daarvandaan een route door het dorp. Onderweg stonden honderden mensen. Kinderen ontvingen snoep. Verder kregen de deelnemers bij aankomst op het Scheldeplein een medaille voor hun deelname.

“Wij willen de wandelaars en de toeschouwers langs de routes bedanken voor de feestelijke intocht. En natuurlijk bedanken we de bewoners rondom Scheldeplein en alle andere inwoners van Alblasserdam voor hun medewerking. Het was een geslaagde avondvierdaagse,” zo laat de organisatie weten.

Een dag eerder werden de wandelaars verrast bij het Makado. Het amusemententeam van de scouting en de promo-meiden van het winkelcentrum stonden klaar met schuim, bellenblazen en waterpistolen voor een verkoelende doorgang en een watergevecht.(zie filmpje hieronder)

Foto’s: Wilfred de Heer  en Peter Stam.