ALBLASSERDAM – De SGP-Jongerencommissie Alblasserdam-Papendrecht houdt vrijdag 24 juni 2022 een informele avond. Naast friet en snacks is er ruimte voor ongedwongen sportieve activiteiten zoals voetbal, boogschieten en volleybal. Ardjan Boersma (28) houdt een korte pitch. Hij is SGP-beleidsmedewerker in de Tweede Kamer en beoogd fractievoorzitter van de SGP Papendrecht.

Voorzitter Jan-Dirk van Elzelingen (21): ‘’De BBQ-avond van vorig jaar was met ruim 70 jongeren een succes. Dit jaar zorgen we opnieuw voor een laagdrempelige avond voor jongeren uit Alblasserdam en omstreken. We noemen het door een paar nieuwe elementen met een knipoog een ‘patatje sportiviteit’ met een politiek sausje. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom.’’

De avond begint rond 18.00u en vindt plaats in Kooiwijk 5a te Oud-Alblas. Naast friet met snacks is er ook de ruimte om te voetballen, volleyballen, boogschieten en kubben. Op de locatie is voldoende parkeergelegenheid. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 22 juni aanmelden via sgpjap.nl/aanmelden of een appje sturen naar 06-59394362.

Vorige jaren organiseerde de commissie ook al avonden. In 2020 een politieke debatavond over het thema ‘Veiligheid’ en in 2021 een BBQ-avond. Met een christelijke visie op de samenleving en vele activiteiten wil de SGP-jongeren de belangen van jongeren vertegenwoordigen en hen betrekken bij de politiek.