ALBLASSERDAM – Bij het digilab van de Alblasserdamse bibliotheek in het gemeentehuis wordt dinsdag 14 juni mei 2022 een workshop gegeven voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar oud. Ditmaal gaan de kinderen aan de slag met het maken van tandwielen. “Fietsen, auto’s en klokken hebben tandwielen. Met tandwielen kun je iets in beweging zetten. We gaan met de lasersnijder en de 3d printer tandwielen maken vervolgens gaan we met de tandwielen aan de slag om een beweegbaar voorwerp te maken. Deze les wordt verzorgd door Marianne Brand van Atelier Erbij.”

 Praktische informatie
Wat:             DigiLab Crea

Wanneer:      dinsdag 14 juni 15.00 – 17.00 uur

Waar:           Bibliotheek Alblasserdam Voor wie:         7 t/m 12 jaar  +3 euro voor leden en 4 euro van niet leden + aanmelden via de website.