ALBLASSERDAM – De 30e editie van het Havenfestival krijgt woensdagavond 14 september 2022 een nieuwe invulling. Bedrijven, vrienden, families, (sport)clubs, organisaties, enzovoort kunnen zich die avond kronen tot het ‘Sterkste team van Alblasserdam’. In drie onderdelen – Truck trekken (7 ton), Autobanden omkiepen en Spijkerbroek hangen – wordt gestreden om deze felbegeerde titel. Tijdig inschrijven wordt geadviseerd want slechts twaalf teams kunnen deelnemen.

Elk team bestaat uit maximaal zes personen die met elkaar de drie uitdagende opdrachten verdelen. Truck trekken gebeurt met z’n tweeën, een gaat aan de slag met de autobanden, een hangt aan de spijkerbroek en elk team kan twee reserves inschrijven. De drie gezamenlijke resultaten bepalen welk team de eerste trotse houder wordt van de Harry van der Zijden wisseltrofee.

Belangstelling? Vraag dan snel een inschrijfformulier aan via janhavenfestival@ziggo.nl , want de inschrijving sluit op 15 augustus. En: vol is vol.