Advertorial
ALBLASSERDAM – Op zaterdag 4 juni opent Antilope Outdoor zijn volledig vernieuwde Experience Center. Ter ere van deze opening organiseert de winkel een Beter naar Buiten Fair met diverse leuke acties en aanbiedingen voor de bezoekers. Bovendien staan twintig exposanten klaar om producten te presenteren die het buitenleven nóg aangenamer maken. Kortom, er valt veel te beleven in en rondom de winkel van Antilope Outdoor, aan het Cortgene 9 in Alblasserdam.

Beter naar Buiten Fair
“Er is echt bijna te veel om op te noemen”, meldt Evert Vink van Antilope Outdoor. Hij en zijn vrouw Lida brengen een groot aantal organisaties met een verhaal bij elkaar om samen de opening van het vernieuwde Experience Center te vieren. “Sinds onze eerste editie in 2017 is de Beter naar Buiten Fair een groot succes! Dit jaar pakken we extra uit omdat we ook ons Experience Center heropenen, een extra groot wandel-testparcours in onze vernieuwde tuin.”

De naastgelegen Historische Vereniging West-Alblasserwaard verzorgt tevens op deze dag in samenspraak met Antilope Outdoor een boeiende expositie over de historie van Alblasserdam en van Huis Rijkee, het negentiende-eeuwse herenhuis waarin de winkel zich bevindt.

Kortingen, winacties en een wandeling

Op 4 juni kunnen bezoekers zich tijdens de fair laten adviseren op het gebied van gezond wandelen, een goede uitrusting, reizen en onderhoud van schoenen of kleding. Bovendien zijn er leuke kortingen en winacties. Zo maakt iedere bezoeker met een vernuftig bedachte speurtocht kans op een paar gratis wandelschoenen. Ook voor de kinderen staat een speurtocht klaar met natuurlijk altijd prijs.

Maar er is nog meer te doen. Bij een outdoorwinkel mag een wandeling immers niet ontbreken. Daarom verzorgt Antilope Outdoor een lichenen-wandeling (voorheen korstmossen genoemd). Vanaf de winkel neemt Karel Gort u mee naar de bijzondere wereld van de korstmossen. Dus genoeg redenen om langs te komen!

Gratis APK, advies en onderhoud
Natuurlijk bent u tijdens de Beter naar Buiten Fair ook in de winkel van harte welkom om u te laten adviseren over welke wandelschoenen perfect voor u zijn. Een goede pasvorm is voor iedereen anders en daarom kunt u de schoenen direct proberen in het vernieuwde Experience Center. Evert: “Een betere manier om schoenen te testen, is er niet, toch?”

Heeft u al wandelschoenen of een rugzak? Maak dan gebruik van een gratis APK. Net als de voorgaande edities is Repair Service Boer uit IJsselstein weer paraat. “De gratis APK was bij vorige edities enorm in trek”, vertelt Marcel Boer van Repair Service Boer. “Versleten en losgeraakte zolen zagen we het meest. Wij kunnen meestal de complete zool en dempingslaag vervangen. Daarvoor gebruiken we de originele materialen van merken als Lowa, Hanwag en Meindl.” Vergeet dus niet om uw schoenen en rugzak mee te nemen!

Ook Grangers is aanwezig. Ze geven uw schoenen graag een opknapbeurt en adviseren u over het beste onderhoud voor uw schoenen en kleding. Voor uw G-1000 kleding kunt u terecht bij het Fjällräven-waxstation. Daar is de hele dag een ‘waxmaster’ beschikbaar die al uw Fjällräven-kleding weer waterafstotend maakt.

Informatie
De Beter naar Buiten Fair wordt gehouden op zaterdag 4 juni van 10.00 tot 15.30 uur in en om Antilope Outdoor aan het Cortgene 9 in Alblasserdam. Het complete programma, de deelnemers en de activiteiten zijn terug te vinden op de website www.beternaarbuiten.nl.