Advertorial
ALBLASSERDAM – Arjan van Es van de Coop Supermarkt op het Scheldeplein in Alblasserdam viert deze maand het veertigjarig jubileum van de supermarkt. Precies veertig jaar geleden openden Kees en Stiena van Es, de ouders van Arjan, hun supermarkt ‘Versmarkt De Touwbaan’ en een aantal jaren later namen ze de Centra-supermarkt op het Scheldeplein over van familie Van Es. In 2001 nam zoon Arjan de winkel op het Scheldeplein over. Kopak, zoals de winkel toen heette, werd Coop Compact.

Versmarkt De Touwbaan aan de Van Hogendorpweg werd verkocht aan familie Sterrenburg, die er een boekhandel van maakte. Tegenwoordig is de Turkse supermarkt De Hoek er gevestigd. In de afgelopen jaren is de winkel van Van Es op het Scheldeplein diverse malen uitgebreid en sinds dit jaar kunnen mensen ook online hun boodschappen bestellen.

Cadeaubon
De hele maand mei is het feest in de winkel. Zo worden er geen bezorgkosten gerekend en maken klanten bij inleveren van hun kassabon kans op leuke prijzen, waaronder een cadeaubon van veertig euro. Verder zijn er extra jubileumaanbiedingen, die te zien zijn in de advertentie hieronder.

Afgelopen week won Marry Stam de cadeaubon van veertig euro. (zie foto).