ALBLASSERDAM – Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de organisatie van een nieuwe editie van de Alblasserdamse avondvierdaagse. Het wandelevenement wordt dit jaar gehouden van 20 t/m 23 juni 2022. De organisatie doet een dringend beroep op mensen die het leuk vinden om als vrijwilliger één of meer avonden te helpen bij dit wandelevenement. Vrijwilligers hebben tijdens de vierdaagse onderstaande specifieke taken, welke, in goed overleg met de organisatie worden uitgevoerd.

Verkeersregelaars
Verkeersregelaars regelen op een vast punt het verkeer en zorgen zo voor de veiligheid van onze wandelaars. Vrijwilligers worden formeel aangesteld als bevoegd verkeersregelaar nadat zij een korte online cursus, met goed resultaat, hebben afgesloten.

Logistieke vrijwilligers
Logistieke vrijwilligers zorgen voor de opbouw van het evenemententerrein en verlenen hand en span diensten op facilitair gebied. Op de route verzorgen ze het uitdelen van goederen en/of consumpties.

Servicevrijwilligers
Servicevrijwilligers bemannen de tenten op de startlocatie, verrichten controles onderweg, delen routes uit, geven aanwijzingen en onderhouden waar nodig contact met de organisatie.

Alle (potentiële) vrijwilligers zijn van harte welkom op de vrijwilligers informatieavond op 11 mei om 19.30 uur in CC Landvast, Haven 4 in Alblasserdam.

Meer informatie is verkrijgbaar via:
[email protected]
www.avd-alblasserdam.nl

Deel dit bericht via...