ALBLASSERDAM – De kinderen van DG1 van zwem –en poloclub Wiekslag uit Alblasserdam hebben hun afsluitende wedstrijd gewonnen met 20-0. “Als er geen coronastop was geweest, hadden ze met volle overtuiging kampioen geworden,” vertelt Femke van der Rhee van Wiekslag. Na een zeer vroegtijdige beëindiging van het seizoen 2020/2021, door corona, gingen de kinderen van DG1 met goede moed starten aan seizoen 2021/2022.

Vanaf de eerste wedstrijd gingen ze gelijk heel goed en namen telkens de winst mee naar huis. Helaas kwam er ook aan dit seizoen abrupt een tijdelijk einde door corona. Helaas toen het zwembad weer open mocht waren er niet zoveel wedstrijden meer over. De laatste wedstrijden gingen goed. Eind april was dan echt de laatste wedstrijd van dit seizoen en deze werd afgesloten met een 20-0 overwinning en daar is een feestje van gemaakt.

Zaterdag na de wedstrijd hebben de kinderen champagne met een gepersonaliseerde tompouce gekregen en namens de Wiekslag kregen alle kinderen een mini polobal. Femke: “Op naar seizoen 2022/2023 in de hoop dat deze wel in zijn geheel doorgang kan vinden.”

Deel dit bericht via...