ALBLASSERDAM – In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 gaan PvdA’ers maandag 7 februari 2022 online in gesprek over het thema ‘wonen’.  Lijsttrekker Wim van Krimpen van de PvdA in Alblasserdam, PvdA-kamerlid Henk Nijboer, Anne Koning PvdA-gedeputeerde voor wonen en volkshuisvesting van de Provincie Zuid-Holland en Erwin Zwijnenburg, directeur woningcorporatie Woonkracht 10 gaan samen met enkele jonge woningzoekenden uit Alblasserdam in gesprek.

Het politiek café, zoals PvdA Alblasserdam het online gesprek noemt, is toegankelijk voor iedereen met belangstelling voor wonen in de regio. Wie zich aanmeldt bij r_zonnebeld@planet.nl krijgt een digitale uitnodiging met een link voor deelname via MS Teams. Het gesprek vindt plaats via MS Teams en start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur.