ALBLASSERDAM – Vrijdagavond 21 januari 2022 vond in de woonkamer van mevrouw L.L. Boon (98) aan de West-Kinderdijk in Alblasserdam een bijzondere ontmoeting plaats met in het totaal vijf familiegeneraties. Betovergrootmoeder Boon mocht daarbij voor het eerst haar achterachterkleindochter Rachel (2 weken) beethouden.

Rachel Rozendaal uit Alblasserdam werd twee weken geleden geboren. Vrijdagavond werd er met de vijf generaties bij elkaar een familiefoto gemaakt. Op deze foto staan baby Rachel Rozendaal, haar moeder Ilse Rozendaal (24), Richard Donk (49), de vader van Ilse, Richards moeder M. J. Boon (71) en L.L. Boon, de moeder van M. J. Boon.

“Geweldig dat ik dit heb mogen beleven,” vertelde mevrouw L.L. Boon- Van Houwelingen. Het voelde voor haar bijzonder, maar ook vertrouwd, vertelde ze. Mevrouw bracht zelf acht kinderen groot. Inmiddels heeft zij al velen kleinkinderen, achterkleinkinderen en nu dus ook een achterachterkleinkind.