ALBLASSERDAM – Adrie Elkhuizen en Dicky van Andel zijn afgelopen week verrast door Peter van Det, voorzitter van de Alblasserdamse atletiekvereniging AAA. De twee werden thuis opgezocht. Adrie Elkhuizen werd gehuldigd omdat ze 50 jaar lid is van atletiekvereniging AAA. In al die jaren heeft ze vele functies gehad waaronder penningmeester en beheerster van de kantine. 10 jaar geleden werd ze al lid van verdienste. Dicky van Andel werd gehuldigd omdat ze 25 jaar lid is van atletiekvereniging AAA.

Als onmisbaar onderdeel van STARD ( organisatie voor jeugdcompetitie in de regio Dordrecht) staat ze al jaren lang klaar voor alle jeugdige atleten in de regio. Ook bij AAA is ze niet weg te denken bij wedstrijden als starter, wedstrijdleider en scheidsrechter. Dicky draagt AAA binnen en ver buiten de regio uit.

Waar normaal gesproken de jubilarissen tijdens de jaarvergadering zouden worden geëerd was dit door de huidige coronamaatregelen niet mogelijk. Daar wist het bestuur van AAA iets op te vinden en draaide het om. Totaal verrast waren de twee jubilarissen toen de voorzitter op de stoep stond, de zaterdag voor de jaarvergadering. Zo kon het opspelden van de decoraties toch nog doorgaan. Doordat het bezoek en het opspelden op film was vastgelegd konden alle aanwezige leden van de jaarvergadering ook deelgenoot zijn van het feestje.

Dicky van Andel ontvangt uit handen van voorzitter Peter van Det een bos bloemen.

 

Adrie Elkhuizen krijgt van voorzitter Peter van Det een bos bloemen.