ALBLASSERDAM – Een man is woensdagmiddag 5 januari 2022 met zijn werkbus van de weg geraakt en onderaan een talud langs de snelweg bij Alblasserdam terecht gekomen. De man reed over de A15 richting Rotterdam en kwam ter hoogte van bouwmarkt Hornbach in de berm terecht met zijn voertuig. De man schampte een grote verkeerspaal, reed een hekje omver, knalde tegen een boom (die afbrak) en kwam onderaan het talud tot stilstand tegen een andere boom.

 

Wonderlijk genoeg raakte de bestuurder nauwelijks gewond. Hij is vanwege de impact wel ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. De werkbus is door een bergingsbedrijf uit de berm getrokken en afgevoerd.

Waardoor de man uit koers raakte, is niet bekend. Bij de politie vertelde hij dat er moest worden uitgeweken voor een invoegende verkeersdeelnemer.