Advertorial
ALBLASSERDAM – Dankzij de Alblasserdamse ondernemer Sander van den Ende van het bedrijf EndeOnline kunnen ondernemers in de regio een website of webshop laten maken tegen een zeer gereduceerd tarief. Zeker nu veel winkels weer gesloten moeten blijven vanwege de lockdown, wil Sander de ondernemers op weg helpen om hun koopwaar digitaal aan te bieden of om via een website informatie te geven over het bedrijf. Met het bedrijf EndeOnline maakt hij websites op maat.

Prijs
Daar waar veel bedrijven al snel duizend euro of meer voor een complete website vragen, vraagt Sander aanzienlijk minder. De Damdorper zit nog op school en volgt de studie ‘Marketing en Communicatie’. Sinds twee jaar heeft hij zijn eigen onderneming en intussen heeft hij al veel ervaring bij het maken van websites. Hij maakt hierbij gebruikt van WordPress. Dit is het meest gebruikte contentmanagementsysteem ter wereld. Eerder had Van den Ende al diverse opdrachten door het hele land, maar hij wil nu vooral in Alblasserdam en omgeving aan de slag.

Click en collect
Sander vertelt: “Ik maak voornamelijk websites en webshops, maar maak bijvoorbeeld ook animatievideo’s of logo’s voor het midden –en kleinbedrijf. Voor ondernemers kan ik zorgen voor ‘click en collect’ op hun website, zodat mensen bij de lokale ondernemer een bestelling plaatsen en afrekenen, die ze daarna zelf kunnen ophalen in de winkel.”

Oliebollenkraam
In de afgelopen week maakte de Alblasserdammer al een website voor de oliebollenbakkende dames op het terrein van Hornbach. Bij de oliebollenkraam zijn momenteel veel minder klanten, omdat de bouwmarkt grotendeels gesloten is. Via de website kunnen mensen alsnog hun oliebollen bestellen en afrekenen.

Onderhoud
Nadat de website gemaakt is, is er in de toekomst vaak ook enig onderhoud nodig. Sander laat de keuze aan de klant wie dat gaat doen. “Geïnteresseerden kunnen eventueel bij mij een abonnement afnemen, maar dit is nooit verplicht en je zit er nooit ongewild voor lange periodes aan vast.”

Snel geleverd
EndeOnline kan aan ondernemers al binnen enkele dagen na het eerste contact een opzet leveren. Afhankelijk van hoe complex de website moet worden, kan de website binnen korte tijd worden opgeleverd. Sander van den Ende maakt alle websites op maat en kan desgewenst bijvoorbeeld een kalender en een beveiligde betaalomgeving leveren, zodat klanten direct via de website kunnen afrekenen. Verder wordt de website geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Contact
Mensen die meer willen weten, kunnen contact opnemen met Sander via [email protected] of een bezoek brengen aan de website www.endeonline.nl.

Deel dit bericht via...