Advertorial
ALBLASSERDAM / REGIO – Sinds juni van dit jaar bezorgt Cipriano verse carpaccio’s in de regio. Honderden mensen weten het bedrijf inmiddels te vinden en bestellen regelmatig. Ook worden de XXL-carpaccio’s vaak bezorgd als kraamcadeau; erg origineel natuurlijk. Dat inspireerde de ondernemer Bram Muilwijk om nog eens kritisch naar zijn assortiment te kijken. Want als mensen genieten van zijn carpaccio’s (die met truffel is de meest verkochte trouwens) en die ook aan anderen cadeau geven, dan staan ze misschien ook wel open voor andere gerechten.

Dinerbox
Zo staan er sinds deze week drie dinerboxen op de site. ‘Wat is er nu leuker dan een diner voor twee in je eigen huis? Muziekje aan, kaarsjes erbij en samen romantisch dineren met heerlijk eten’, lacht hij. De dinerboxen bestaan uit een voorgerecht (soep of carpaccio), een hoofdgerecht met een mooi stuk vlees of vis, een nagerecht, prosecco, kaarsjes en allerlei andere hulpmaterialen. Je kunt er zelfs een viergangenmenu van maken. Het enige dat de klanten zelf moeten doen is sommige dingen opwarmen en het vlees of de vis even bakken. Maar met de meegeleverde instructies is dat een peulenschil. Totaal ben je er tien minuten mee bezig! Dus als je je man, vrouw, vriend of vriendin wil verrassen met een dinertje thuis; bestel zo’n box. Ook trouwens leuk om je ouders of goede vrienden mee te verrassen. Als het idee aanslaat, heeft de ondernemer al verschillende nieuwe boxen ‘op de plank’ liggen.

Pasta’s
Een andere ‘hit’ zijn de verse pasta’s. De ondernemer kookt alles zelf, met verse grondstoffen, zonder E-nummers en zonder pakjes en zakjes. Dus roomsaus maakt hij van slagroom en dus niet met kant-en-klare pakjes gemodificeerd zetmeel. ‘Het is echt heel arbeidsintensief; ik ben verschillende dagen per week aan het koken’, zegt hij. ‘Maar ik vind het echt heel leuk om te doen. Koken is mijn hobby.’ En als klanten dan positieve feedback geven via zijn site www.delicipriano.nl, dan is mijn doel bereikt: mensen blij maken met lekker eten. Het pasta-assortiment bestaat inmiddels uit zes soorten: van de immens populaire Penne Cipriano tot de eigenzinnige Tagilatelle al Gorgonzola. Alles zit verpakt in een speciale verpakking, zodat het is opgewarmd in vijf minuten.

Kortere besteltijd
Was het voorheen alleen mogelijk om een dag vooraf te bestellen, tegenwoordig is de tijd tussen bestellen en leveren ingekort tot ca. 2 uur. ‘We hebben het logistiek beter onder controle en werken meer vooruit’, zegt de ondernemer. Maar soms lukt het gewoon even niet om op tijd te zijn. Wij maken immers alles vers en dat vraagt om een andere werkwijze’. En klanten die vooraf hebben besteld, gaan altijd voor. Dus als het even kan, is vooraf bestellen de meest handige keuze voor iedereen. Het verzorgingsgebied is inmiddels uitgebreid van Sliedrecht tot Ridderkerk en alles wat daar tussen ligt.