ALBLASSERDAM – Jongeren uit Alblasserdam en omgeving zijn gestart met een verkoopactie van chocoladeletters, roomboterletters en kruidnoten. De spullen kunnen vanaf heden online besteld worden. De bestellingen kunnen op 4 december opgehaald of bezorgd worden. De opbrengst van de actie is bedoeld voor een project in Bolivia.

“Volgend jaar zomervakantie hopen wij met een aantal jongeren naar Bolivia te vertrekken om een basisschool te bouwen. Door dit project kunnen de kinderen het hele jaar naar school en is er ook plaats voor de kinderen die op de wachtrij staan. Dit gebeurt met de organisatie World Servants en wij zijn een groep met jongeren uit Alblasserdam en omstreken. Voor dit project is ontzettend veel geld nodig om alle materialen en andere benodigdheden te bekostigen. Daarvoor voeren we allerlei acties en zijn we opzoek naar sponsors,” zo laten Laurens van de Hoef, Thijs Verschoor en Anne Martine Arkeraats weten.

De artikelen kunnen besteld worden via de verkooppagina: https://www.worldservants.nl/actieplatform/actie/sinterklaasvoorbolivia

Bestellen kan tot 23 november. 4 december kan de bestelling worden opgehaald en bezorgd (+2 euro). Ophalen kan tussen 10.30 en 13.00 in de Damsteen aan het Cortgene 8 in Alblasserdam.

Verder laten de initiatiefnemers weten dat zij grote partijen kunnen leveren: “We willen benadrukken dat bijvoorbeeld grote bedrijven dit kunnen inkopen voor hun personeel/ klanten.”