ALBLASSERDAM – Bij de Alblasserdamse kinderboerderij is alle hoop gevestigd op een eerlijke vinder, nadat vrijdagmiddag 5 november 2021 een zak met geld in een winkelwagentje is blijven staan bij supermarkt Plus aan de Sportlaan in Alblasserdam. Een vrijwilligster had het geld bij zich om in te leveren bij de bank en het tijdens het doen van de boodschappen even in het winkelkarretje gezet, maar vergat het tasje met geld bij vertrek.

Binnen een minuut had ze de fout door, maar het grijze tasje, met daarop het merk ‘Hema’, was toen al niet meer te vinden. Alles gebeurde rond 13.00 uur.

In het vergeten tasje zit bijna 300 euro aan kleingeld en briefjes. Het gaat om fooien die zijn gegeven voor de kinderboerderij in Alblasserdam.

Alle hoop is nu gevestigd op een eerlijke vinder. Heeft u het geld gevonden of weet u waar het geld is? Laat het dan weten via 0640092253 of info@alblasserdamsnieuws.nl.

Update: de eerlijke vinder heeft zich inmiddels gemeld. Meneer brengt het geld zaterdag terug bij de vrijwilligster van de kinderboerderij.