ALBLASSERDAM – Twee meiden van 13 en 16 jaar oud uit Alblasserdam zijn maandagavond 1 november 2021 in botsing gekomen met een auto. Het ongeval gebeurde op de Parallelweg in Alblasserdam. De tieners zaten op één fiets en reden vanaf de rotonde richting Dok11. Ter hoogte van de kruising ging het mis. Een automobilist kwam vanaf de Korenbloemstraat en stak de Parallelweg over naar de Esdoornlaan. Daar ontstond een botsing. In eerste instantie leek alles goed te gaan en was het uitwisselen van gegevens niet nodig. Later bleek er toch schade aan de fiets te zijn en bleken de tieners licht letsel te hebben. Via de ouders werd een oproep gedaan aan de automobilist om zich alsnog te melden. De automobilist, die te goeder trouw heeft gehandeld, heeft zich gemeld. Ook een getuige heeft zich gemeld. De partijen zijn aan elkaar gekoppeld en gaan de schade verder afhandelen.