Advertorial
ALBLASSERDAM – Veel mensen uit de omgeving hebben de laatste maanden gekozen voor stalen deuren van Steelinteriors. Dit maakt dat Steelinteriors een begrip begint te worden in de Alblasserwaard. Steelinteriors is een enthousiast en vooruitstrevend bedrijf en maakt al jaren haar producten op maat en naar wens. Wij hebben dan naast constructiewerk ook al jaren ervaring in het maken van stalen deuren. Dit garandeert een super kwaliteit.

Wij zijn een klein team met 4 medewerkers die allemaal liefde voor het vak hebben.
Wij maken de volgende producten:

• Stalen wanden voor een terrasoverkapping
• Stalen binnen- en buitendeuren
• Stalen douchewanden
• Stalen binnen- en buitentrappen
• Stalen trapleuningen
• Stalen balustrades
• Tafels met een stalen onderstel

Waarom Steelinteriors?
• Wij maken onze producten volledig naar uw wens en volledig op maat
• Geen idee is te gek, dus we denken graag met u mee over de mogelijkheden
• Persoonlijk contact van offerte tot en met montage en nazorg is bij ons vanzelfsprekend.
• Dit zorgt voor een zeer prettige samenwerking
• Met elkaar maken wij er iets moois van

Verschillende soorten deuren: Onze taatsdeuren zijn voorzien van een argenta taatssysteem. Waardoor ze beide kanten open kunnen draaien. Onze schuifdeuren bevatten een soft-close systeem. Het schuifsysteem kan worden weggewerkt achter een stalen afwerklijst of de rollers kunnen juist in zicht blijven, wat zorgt voor een meer industriële of landelijk, robuuste look. De scharnierdeuren worden voorzien van een magneetslot.

Omdat wij volledig op maat, naar wens en op bestelling werken, hebben wij géén showroom. Uiteraard bent u, op afspraak, wel van harte welkom in onze werkplaats. Op deze locatie staan er regelmatig producten klaar voor montage welke we aan u kunnen tonen. Kijkt u gerust verder op onze website. We komen u graag in uw wensen tegemoet en we maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Graag tot ziens!

Team Steelinteriors Alblasserdam www.steelinteriors.nl
Mail: Info@steelinteriors.nl
Telefoon: 06-34314130