Advertorial
ALBLASSERDAM – Het bedrijf LivingSun uit Alblasserdam levert zonnepanelen en complete zonne-energie-oplossingen aan particulieren in Alblasserdam en omgeving. “We hebben reeds een aantal jaar ervaring in zonnepaneeloplossingen voor de zakelijke markt. Daar doen we grote projecten, met aantallen vanaf 500 tot wel 5.000 panelen bij één bedrijf. We krijgen ook veel aanvragen vanuit de particuliere markt voor het leveren en installeren van een zonnepaneelinstallatie. Vanaf nu kan dit ook,” vertelt Frans Zoeteman uit Alblasserdam die samen met Elbert Dekker het bedrijf runt.

Rendabel
“Zeker met de steeds hogere energieprijzen wordt het zeer rendabel om te investeren in een eigen zonnepaneleninstallatie. Deze investering kun je al binnen vier tot vijf jaar hebben terugverdiend,” weet Elbert Dekker.

Schaalvoordeel
Dat LivingSun, gevestigd aan de West-Kinderdijk in Alblasserdam, al veel doet in de zakelijke zonne-energiebranche, heeft ook een groot voordeel voor particulieren. LivingSun krijgt namelijk een inkoopvoordeel, omdat er per jaar duizenden panelen worden verkocht. Zoeteman: “Vorig jaar hebben we ruim 70.000 zonnepanelen laten installeren. Dit geeft schaalvoordeel en daar profiteert de klant gewoon van.”

Persoonlijk contact
LivingSun uit Alblasserdam wil zoveel mogelijk lokaal opereren en haar klanten ‘ontzorgen’. Wie interesse heeft in zonnepanelen, kan contact opnemen met het bedrijf. Vervolgens wordt een afspraak ingepland en komt er iemand langs om te kijken welke mogelijkheden er zijn. Daarbij wordt gebruik gemaakt van slimme software, om bijvoorbeeld een dak-intekening te maken. Vervolgens volgt binnen enkele dagen een gespecificeerde offerte, waarbij ook wordt berekend wat de opbrengst per jaar ongeveer zal zijn. Na akkoord op de offerte, wordt de zonne-energie-installatie binnen twee tot vier weken geplaatst. “We regelen het echt van A tot Z. We ontzorgen de klanten en zijn bereikbaar voor persoonlijk contact. Ook werken we met vakbekwame monteurs die kwaliteit leveren,” belooft Dekker.

Btw-teruggave
Bij het bedrijf wordt alleen gewerkt met merken uit de top-5 van beste zonnepanelen. De panelen zijn vaak geheel zwart. In verband met de btw-teruggaveregeling vanuit de overheid, kan de btw op de totaalprijs teruggevraagd worden. Dekker: “Ook met die procedure helpen we mensen op weg met de juiste documenten.”

Cadeaukaartactie tot 31 december
Om nieuwe klanten extra tegemoet te komen, heeft LivingSun een speciale actie. Iedereen die voor 31 december 2021 akkoord geeft op een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen, ontvangt een cadeaukaart van Bol.com, ter waarde van 100 euro. Bovendien is er eenzelfde cadeaukaart beschikbaar voor iedereen die iemand aanbrengt als klant.

Contact
LivingSun BV is bereikbaar via het telefoonnummer 085-7922870 en via het mailadres info@livingsun.nl. Meer informatie is te vinden op www.livingsun.nl.