OUD-ALBLAS – Een 3-jarig meisje is zaterdagochtend 16 oktober 2021 gewond geraakt, nadat zij tussen een koe en een paal terecht kwam. Dit gebeurde in een schuur bij een boerderij aan de Kooiwijk in Oud-Alblas, meldt de politie. De situatie zag er zo ernstig uit, dat behalve de ambulancedienst, ook de politie en de traumahelikopter werden opgeroepen voor hulp. Na aankomst werd met het team verkeer van de politie een spoedtransport naar het ziekenhuis voorbereid.

Het meisje is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Over de ernst van de verwondingen, is nog niets te melden, omdat in het ziekenhuis nog moet blijken welk letsel er precies is ontstaan. De ambulance is met spoed vertrokken naar het ziekenhuis. De voorbereide spoedbegeleiding van de politie bleek uiteindelijk niet nodig te zijn.

De traumahelikopter, die op een voetbalveldje een precisielanding had gemaakt, is na de inzet bij de boerderij weer vertrokken richting Rotterdam.