ALBLASSERDAM – Op woensdag 20 oktober 2021 viert de Ichthuskerk in Alblasserdam feest, omdat er dan voor het veertigste jaar Ichthus-inn wordt georganiseerd voor kinderen van binnen en buiten de kerk. Gedurende de voorjaars- herfst en kerstvakanties werden en worden er kinderochtenden opgezet met iedere editie een ander thema, waarbij de ontmoeting met elkaar en met God centraal staan.

“Er wordt gezongen, geluisterd en geleerd over de Here God en geknutseld. Gods trouw al de jaren door is het waard gevierd te worden,” zo laat de organisatie in een persbericht weten.

Daarom worden alle kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar van harte uitgenodigd dit feest mee te vieren. De organisatie meldt verder: “En nodig ook gerust een vriendje, vriendinnetje, buurjongen, buurmeisje uit. Want voor zowel kinderen van binnen de kerk als juist ook daarbuiten staat de deur open. Deze keer zal de Ichthus-inn een extra feestelijk tintje hebben uiteraard. Met veel plezier kondigt de werkgroep aan dat Theatergroep Deksels een show neer zal zetten, waarin ontdekt mag worden dat Gods Liefde groot is. En dat sluit mooi aan op de dank die uitgaat naar God; al 40 jaar is Hij het die geeft dat de deuren open konden, de kinderen bleven komen, de inspiratie rondom de thema’s er was. Hij was het die ons zijn Liefde heeft getoond. Gister, vandaag en morgen.”

WELKOM: 20.10.21 van 10.00 tot 13.00u. (er wordt met elkaar gegeten). Ichthus kerk – Scheldeplein Alblasserdam.