NIEUW-LEKKERLAND – Op de Zijdeweg tussen Oud-Alblas en Nieuw-Lekkerland zijn dinsdagmiddag 28 september 2021 drie voertuigen met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van een bedrijfswagen reed richting Nieuw-Lekkerland. “Hij belandde door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft. Hierdoor reed hij tegen twee hem tegemoetkomende voertuigen en belandde vervolgens in de sloot,” meldt wijkagent Piet Tijssen.

De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. Wijkagent Tijssen: “Iedereen werd nagekeken door ambulancepersoneel. Iedereen kwam er met de schrik vanaf en enkele kleine wondjes. De aanrijding vond plaats tijdens de spits en veroorzaakte een flinke vertraging. Alle voertuigen werden weggetakeld door een berger. De wegbeheerder zorgde voor het schoonmaken van het wegdek.”