ALBLASSERDAM – Een vrachtwagenchauffeur uit Tsjechië is vrijdag 24 september 2021 met zijn voertuig in botsing gekomen met een auto. Dit gebeurde op de Edisonweg in Alblasserdam, ter hoogte van de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht. De automobiliste vertelde dat de zijkant van de vrachtwagen haar spiegel raakte. Toen zij vervolgens verder uitweek, raakte zij met haar wiel een opstaande rand. De band raakte beschadigd. “De vrachtwagenchauffeur reed door. Ik heb een aantal keer getoeterd, maar hij hoorde me niet of deed of hij het niet hoorde. Ik ben erachteraan gegaan tot op het industrieterrein,” vertelde de geschrokken automobiliste die twee kinderen in de auto had zitten.

De vrachtwagenchauffeur vertelde niets te hebben gemerkt van het ongeval. De politie heeft op het Nieuwland Parc de chauffeur en de automobiliste geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. Het is aan de verzekeringen van de twee om dit verder te gaan afhandelen.